Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

İstanbul festivale doyacak!

COFFİE FESTİVAL
İstanbul'da kültürel festivaller için geri sayım başladı.
Avrupa'nın en büyük kahve festivali olan İstanbul Coffee Festival, bu yıl DSM Group tarafından 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Küçükçiftlik Park'ta düzenlenecek. 200'e yakın üreticinin yer alacağı festivalde tadım ve ikramlar, baristalardan gösteriler, akustik konserler, özel tasarım ürünler, workshoplar, seminerler, sanat sergisi gibi etkinlikler yer alacak.

ACI FEST
Gastronominin acının bin türlüsü ile buluştuğu Acı Fest, 14-16 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul'da Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek. Festivalde mutfak sanatı, usta şefler, barbekü, müzik, süper acılar, workshop ve sokak lezzetleri sunulacak.

İSTANBUL COMİCS AND ART FESTİVAL
Çizgi romanı, illüstrasyonu, graffitiyi, animasyonu ve görsel sanatları sevenler için tasarlanan İstanbul Comics and Art Festival'i (ICAF) ise 23-25 Eylül 2016 tarihleri arasında St. Joseph'liler Derneği Sosyal Tesisleri'ndeki Club Quartier ve yine Moda'da bulunan All Saints Kilisesi'nde gerçekleşecek.

ÇİKOLATA FESTİVALİ
Çikolata Festivali, Türkiye'de ilk kez İstanbul'da çikolataseverleri buluşturmak ve onlara çikolata kültürünü anlatmak için 30 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Beşiktaş'ta yapılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA